Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Claudia Ţapardel: „Colegi de-ai mei au denigrat România la Bruxelles și au dezinformat”

Europarlamentarul Claudia Ţapardel: „Colegi de-ai mei au denigrat România la Bruxelles și au dezinformat”

Europarlamentarul Claudia Ţapardel: „Colegi de-ai mei au denigrat România la Bruxelles și au dezinformat”
de S.T.    |    23 Mar 2018   •   13:42

Europarlamentarul Claudia Ţapardel susţine iniţiativa lui Liviu Dragnea privind necesitatea elaborării unui proiect de lege pentru sancţionarea persoanelor care afectează grav imaginea României şi aduc atingere gravă intereselor ţării noastre pe plan internațional.

Mai mult, europarlamentarul Claudia Ţapardel spune că legea ar trebui să cuprindă revocarea din funcţii a celor care afectează imaginea ţării.

„Colegii mei au denigrat România la Bruxelles și au dezinformat foarte mult în ceea ce privește realitatea din România. Acest lucru a afectat foarte mult imaginea României pe plan internațional, a adus atingere intereselor și obiectivelor strategice ale României și de multe ori a afectat și credibilitatea noastră ca țară pe plan internațional. Eu cred că trebuie luate măsuri și sancționate astfel de persoane care își folosesc funcția publică pentru a denigra România”, a spus Claudia Ţapardel, vineri, la Antena 3.

„Cea mai corectă sancțiune ar fi ca aceștia să nu se mai regăsească în astfel de funcții publice pentru a nu mai avea oportunitatea de a folosi funcția publică primită din partea cetățenilor pentru a distruge imaginea și credibilitatea României pe plan internațional”, a adăugat ea.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close