Antena 3 CNN Actualitate Eurovision 2019. Bella Santiago: „Nu sunt dezamăgită deloc și respect rezultatul. Nu cred că voi mai participa”

Eurovision 2019. Bella Santiago: „Nu sunt dezamăgită deloc și respect rezultatul. Nu cred că voi mai participa”

Eurovision 2019. Bella Santiago: „Nu sunt dezamăgită deloc și respect rezultatul. Nu cred că voi mai participa”
Sursa foto: foto- Facebook/ Bella Santiago
18 Feb 2019   •   17:50

EUROVISION 2019. Bella Santiago a participat pentru al doilea an consecutiv la Eurovision, reușind de fiecare dată să ajungă în finala națională a concursului. Câștigătoarea X Factor a fost la doar un pas să ne reprezinte în finala mare de la Tel Aviv, ea clasându-se pe locul al treilea. 

EUROVISION 2019. „Nu sunt dezamăgită deloc și respect decizia și rezultatul Eurovision. Din ce am înțeles, au fost probleme legate de vot, dar nu aș putea spune că m-au afectat pe mine în mod personal. O felicit pe Ester pentru reușita sa și vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, dar în primul rând echipei! De asemenea, le mulțumesc și dansatorilor mei! Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă”, ne-a spus Bella Santiago. 

EUROVISION 2019. Artista a spus că nu e dezamăgită că nu a câștigat, dar că nu va mai participa fiindcă are alte planuri pentru cariera ei muzicală. 

EUROVISION 2019. „Nu cred că voi mai participa, pentru că acum am alte planuri pentru cariera mea, dar nu se știe niciodată. În plus, în puțin timp voi putea fi alături de fata mea, care va ajunge în România în aprilie și asta e cea mai mare bucurie. Sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să o văd și să o am lângă mine”, a declarat, pentru Libertatea, Bella Santiago.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close