Antena 3 CNN Actualitate Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial

Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial

Examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite. Clasele terminale rămân pe programul stabilit. Vacanță pentru sărbătorile pascale catolice între 2 aprilie și 11 aprilie. Vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe între 30 aprilie și 9 mai. Anunţul a fost făcut joi de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    25 Mar 2021   •   13:58

Sorin Cîmpeanu a organizat joi la ministerul Educației o ședință a Comitetului de Dialog Social la care au participat reprezentații sindicatelor, ai elevilor și ai părinților. În ședință ministrul a propus o variantă în care elevii din anii terminali să aibă examenele – Evaluarea națională de clasa a VIII-a și bacalaureatul – pe calendarul actual.

"Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite conform calendarului deja aprobat și cunoscut", a declarat joi ministrul Cîmpeanu.

22 - 25 IUNIE probele scrise ale examenului de Evaluare Naționala 2021

Vacanță de primăvară va începe în dată de 2 aprilie și se va termină la dată de 4 mai pentru toate celelalte clase, cu excepția claselor terminale.

Clasele terminale rămân pe programul stabilit. Vacanță pentru sărbătorile pascale catolice între 2 aprilie și 11 aprilie. Vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe între 30 aprilie și 9 mai. 

Clasele terminale termină vacanță pe 9 mai, spre deosebire de toate celalalte clase care vor termină vacanță pe 4 mai.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close