Antena 3 Actualitate Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial

Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial

de Mia Lungu    |    25 Mar 2021   •   13:58
Evaluarea Națională 2021. Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite inițial
Sursa foto: Hepta

Examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite. Clasele terminale rămân pe programul stabilit. Vacanță pentru sărbătorile pascale catolice între 2 aprilie și 11 aprilie. Vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe între 30 aprilie și 9 mai. Anunţul a fost făcut joi de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a organizat joi la ministerul Educației o ședință a Comitetului de Dialog Social la care au participat reprezentații sindicatelor, ai elevilor și ai părinților. În ședință ministrul a propus o variantă în care elevii din anii terminali să aibă examenele – Evaluarea națională de clasa a VIII-a și bacalaureatul – pe calendarul actual.

"Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite conform calendarului deja aprobat și cunoscut", a declarat joi ministrul Cîmpeanu.

22 - 25 IUNIE probele scrise ale examenului de Evaluare Naționala 2021

Vacanță de primăvară va începe în dată de 2 aprilie și se va termină la dată de 4 mai pentru toate celelalte clase, cu excepția claselor terminale.

Clasele terminale rămân pe programul stabilit. Vacanță pentru sărbătorile pascale catolice între 2 aprilie și 11 aprilie. Vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe între 30 aprilie și 9 mai. 

Clasele terminale termină vacanță pe 9 mai, spre deosebire de toate celalalte clase care vor termină vacanță pe 4 mai.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close