Antena 3 CNN Actualitate Ex-ministru comunist, despre subalternul Băsescu: "Avea aşa legături că a aflat înainte să mă duc eu să îl reclam"

Ex-ministru comunist, despre subalternul Băsescu: "Avea aşa legături că a aflat înainte să mă duc eu să îl reclam"

Ex-ministru comunist, despre subalternul Băsescu: "Avea aşa legături că a aflat înainte să mă duc eu să îl reclam"
16 Feb 2014   •   22:30

Maria Flucsa, fost ministru al Industiei Uşoare în perioada 1987-1989, a vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", despre problemele pe care le-a întâmpinat, în perioada în care era în funcţie, din cauza lui Traian Băsescu, şef al reprezentanţei Navrom la Anvers la acea vreme.

Fostul ministru a povestit la Antena 3 că Traian Băsescu trebuia să îi asigure mijlocul de transport pentru o marfă venită de pe continentul american, "piei crude, deci materiale perisabile", însă acesta nu a respectat termenele, ceea ce a atras mai multe probleme administrative.

Maria Flucsa a povestit că a mers să îl reclame pe subalternul Traian Băsescu la Camera de Comerţ, şi chiar la prim-ministrul Dăscălescu de la acea vreme, însă fără rezultat.

"Avea aşa legături că a aflat înainte să mă duc eu să îl reclam. (...) Venea încărcat şi dădea cadouri peste tot, şi nimeni nu îl reclama", a mai spus fostul ministru.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close