Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. De ce nu a denunțat-o Rudel Obreja pe Udrea

Exclusiv. De ce nu a denunțat-o Rudel Obreja pe Udrea

Exclusiv. De ce nu a denunțat-o Rudel Obreja pe Udrea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Mai 2019   •   14:23

Rudel Obreja, a explicat, duminică, la Antena 3, de ce nu a denunțat-o pe Elena Udrea.

Fostul şef al Federaţiei Române de Box spune că nu avea niciun motiv să o denunțe și că și dacă ar fi avut, tot nu ar fi denunțat-o, fapt pe care afirmă că l-ar fi subliniat și în fața procurorilor.

"Nu aveam cu ce să o denunț pe Elena Udrea și vă mărturisesc că - le-am spus și procurorilor asta - și dacă aveam cu ce n-aș fi denunțat-o. E dincolo de demnitatea mea umană, așa cred eu.

Dacă faci niște înțelegeri cu niște oameni e firesc să ți le păstrezi, să ai caracter, să ai demnitate", a spus Rudel Obreja.

Rudel Obreja a ținut să precizeze că multă lume știe că el este condamnat pentru "Gala Bute", fapt neadevărat. De fapt, a fost condamnat pentru evaziune fiscală și complicitate la luare de mită.

"Este o minciună asta. Eu nu sunt condamnat pentru gală, pentru nimic din ceea ce însemnat gala. Gala a fost pretextul prin intermediul căruia s-a încercat să fie condamnată Elena Udrea, pentru că era nevoie să fie legată de un brand mare. Au găsit niște băieți inteligenți, au țesut această înscenare și iată unde am ajuns", a adăugat Rudel Obreja.

Potrivit acestuia, condamnarea sa la cinci ani de închisoare a fost pentru evaziune fiscală și complicitate la luare de mită, prejudiciul fiind constatat doar de DNA, în condițiile în care i s-a refuzat de două ori o expertiză financiar-contabilă neutră.

×
Subiecte în articol: News Magazine rudel obreja Elena Udrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close