Antena 3 CNN Actualitate EXISTĂ bani pentru repararea drumurilor, dar MOTIVUL pentru care autorităţile nu o fac e de-a dreptul SF

EXISTĂ bani pentru repararea drumurilor, dar MOTIVUL pentru care autorităţile nu o fac e de-a dreptul SF

EXISTĂ bani pentru repararea drumurilor, dar MOTIVUL pentru care autorităţile nu o fac e de-a dreptul SF
de O.P.    |    12 Mar 2013   •   05:53

 Un drum plin de gropi din judeţul Cluj nu poate fi reparat din cauza păsărilor sălbatice. Ca niciodată, există suficienţi bani pentru reparaţii, dar lucrările sunt stopate deoarece autorităţile nu vor să deranjeze ouăle păsărilor. Este perioada în care cuiburile sunt pline de ouă, aşa că locuitorii din Cluj mai au de aşteptat până să scape de gropi.

Drumul judeţean Gherla - Ţaga - Cămăraşu nu a mai fost reabilitat de 20 de ani. Autorităţile s-au gândit să-l repare anul acesta. Numai că nu pot începe lucrările prea curând. În zonă există o rezervaţie naturală care le dă planurile peste cap.
Drumul care ar trebui reabilitat în acest an măsoară 38 km. Iar o porţiune din el trece prin rezervaţia naturală.

Autorităţile speră ca până la 1 aprilie să primească autorizaţia de la Agenţia de Mediu pentru a putea începe lucrările. Localnicii abia aşteaptă să dispară gropile care au umplut drumul în ultimii 20 de ani.

Reabilitarea drumului costă aproape 30 de milioane de lei şi este inclusă în proiectul de modernizare a peste 400 de km de drumuri judetene din judeţul Cluj.




×
Subiecte în articol: infrastructura
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close