Antena 3 CNN Actualitate Explicațiile IPJ Ilfov după bâlbâiala în cazul vârstei lui Dan Condrea, mort într-un accident rutier

Explicațiile IPJ Ilfov după bâlbâiala în cazul vârstei lui Dan Condrea, mort într-un accident rutier

Explicațiile IPJ Ilfov după bâlbâiala în cazul vârstei lui Dan Condrea, mort într-un accident rutier
23 Mai 2016   •   13:57

Purtatoarea de cuvânt a Poliției Ilfov, Claudia Burada, a declarat că șoferul care a murit în accidentul de duminică seara ar fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și că are 39 de ani, conform actelor găsite la fața locului, însă în Registrul Comertului Condrea apare ca fiind născut la 1 ianuarie 1975, deci vârsta este de 41 de ani și aproape 5 luni, scrie hotnews.ro.

"Este vorba despre un bărbat de 39 de ani conform documentelor de identitate găsite în afara autoturismului. Este vorba despre persoana la care faceti referire (Dan Condrea - n.r.). Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoana nu putem confirma la acest moment. Urmeza a fi ridicata proba ADN si facuta si expertiza in acest sens", a declarat Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, citata de News.ro.

Reprezentanta poliției a apărut pe mai toate posturile TV făcând aceasta declarație, la fata locului.

Contactata de HotNews pentru clarificări, purtatoarea de cuvânt a Poliției Ilfov a explicat că a făcut o eroare când a afirmat că mortul din accident avea 39 de ani, ea precizand acum că în actele găsite la fata locului scrie că titularul s-a născut în 1975.

"Este născut în 1975, am greșit eu cu doi ani. Atunci, eu am întrebat un coleg ce vârstă avea victima și mi-a spus <<39 de ani>>, apoi un alt coleg mi-a spus că anul nașterii este 1975. Și am rămas eu în minte cu <<39 de ani>>. Dar anul nașterii este 1975", a precizat Burada.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea patronul Hexi Pharma
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close