Antena 3 CNN Actualitate Explicațiile lui Ştefan Ion, propus la Ministerul Dezvoltării, pentru vila uriașă pe care o deține: "A greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj"

Explicațiile lui Ştefan Ion, propus la Ministerul Dezvoltării, pentru vila uriașă pe care o deține: "A greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj"

Explicațiile lui Ştefan Ion, propus la Ministerul Dezvoltării, pentru vila uriașă pe care o deține: "A greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj"
Sursa foto: foto - Pexels
24 Oct 2019   •   15:06

Mulţi parlamentari se pot mândri că stau bine la capitolul proprietăţi, dar nu la fel de mulţi reuşesc să-şi şi justifice averea. Trebuie să depună anual declaraţii de avere, iar unii mărturisesc că au completat greşit sau că situaţia imobilelor pe care le deţin nu e cea din actele oficiale. 

Liberalul Ştefan Ion, propus la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a construit o casă de 910 mp în Vrancea. Dă vina pe constructor şi pe soţie pentru dimensiunile impresionante ale imobilului. 

"Nu sunt băiat pretenţios aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească". 

"Nu am spus niciodată că nu este mare, ba, din contră, eu sunt primul care spune că este o casă mare şi nu o recomand nici tinerilor, nici celor care doresc să îşi facă o casă acuma, să nu îşi facă aşa ceva. 120 mp, 130 mp, 140 mp cu garaj cu tot. E greu să ajungi dintr-o parte în alta, dacă uiţi telefonul la parter ai o problemă. Eee, cam aşa stau lucrurile", a mai spus Ştefan Ion. 

 

×
Subiecte în articol: proprietati
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close