Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave

Explozie puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave

Un om a ajuns cu arsuri grave la spital, iar un altul a fost rănit după explozia unei butelii, într-un bloc de la marginea orașului Drobeta Turnu-Severin. Pompierii intervin chiar în aceste momente și îi evacuează pe oamenii care locuiesc în blocul în care s-a produs deflagrația.

Explozie puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave
Sursa foto: explozie drobeta turnu severin 6 august
de Adriana Drăghici    |    06 Aug 2021   •   08:31

Alarma s-a dat vineri dimineața, în jurul orei 07:15, atunci când pompierii au fost solicitați într-un cartier mărginaș din Drobeta Turnu-Severin, într-un bloc în care locuiesc persoane defavorizate. 

Din primele informații, se pare că explozia ar fi avut loc din cauza unei butelii, iar doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre un bărbat și o femeie. Tânăra a refuzat transportul la spital după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă tânărul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN, acea autospecială care intervine în cazul unor substanțe toxice.

În acest moment, polițiștii au reușit să evacueze toți locatarii blocului. 

Pompierii spun că nu există risc de propagare a flăcărilor.

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close