Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică în București. Numărul victimelor crește

Explozie puternică în București. Numărul victimelor crește

Explozie puternică în București. Numărul victimelor crește
05 Iun 2016   •   14:10

UPDATE: Explozia s-a produs în jurul orei 12 și a provocat un incendiu. Acesta s-a extins la o zonă în care se aflau mai multe butelii, iar una dintre ele a explodat. Reprezentanții ISU spun că vânzătorii de produse din carne preparată pe grătar nu aveau nevoie de autorizație de la ISU.

Oficialii ISU spun că sunt opt victime, dintre care una în stare gravă, în timp ce sursele Antena 3 anunță cel puțin și o a noua victimă. La Spitalul de Arși au ajuns 4 victime, nu 3.

UPDATE: Autoritățile anunță că sunt opt răniți și cel puțin unul dintre aceștia este în stare foarte gravă. Patru dintre aceștia au ajuns la Spitalul Floreasca, trei la Spitalul de Arși, iar unul la Spitalul Universitar.

O explozie puternică s-a produs duminică, în București, în zona Valea Cascadelor, la un târg în aer liber. 

Explozia a fost urmată de un incendiu, şapte persoane s-au ales cu arsuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. 

Potrivit acestuia, din prima evaluare, cele şapte persoane ar fi suferit arsuri de gradul 2, pe aproape 50% din suprafaţa corpului. Una dintre acestea a fost transportată la Spitalul de Arşi, iar o alta va fi dusă la Floreasca. 

Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, iar la faţa locului se află opt ambulanţe SMURD, o ambulanţă SMURD cu medic, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru descarcerare. 

Explozia a avut loc lângă un spaţiu improvizat unde se servea mâncare. 

Incendiul a fost stins, au precizat oficiali ai ISU, citați de Agerpres.

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close