Antena 3 CNN Actualitate Exploziv. Câte dosare active are președintele Klaus Iohannis

Exploziv. Câte dosare active are președintele Klaus Iohannis

Exploziv. Câte dosare active are președintele Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: Agerpres
27 Noi 2018   •   00:03

Continuă numărătoarea dosarelor președintelui Klaus Iohannis.

Șeful statului declara, recent, că nu a avut niciun dosar, toate fiind clasate, el subliniind că nu a comis nicio ilegalitate sau vreo faptă penală.

"Eu n-am avut niciun dosar. Toate s-au clasat şi asta se numeşte că nu am avut un dosar. Am văzut că acest harnic Dragnea, cu valizele lui - nici nu este original, aşa între noi fie vorba - el adună articole pe care dvs şi alţii le-aţi scris pe parcursul acelor cinci campanii electorale în care am fost.

Aceste clasări nu s-au făcut fiindcă mă cunosc cu Lazăr unu sau Lazăr doi sau cu altcineva, nu i-am cunoscut pe aceşti oameni, nici nu am vreun fel de relaţii personale. Avem relaţii instituţionale. Aceste dosare toate s-au clasat, fiindcă nu există fapte.

Eu ştiu foarte bine ce am făcut şi la Primărie, şi înainte de Primărie, şi la Preşedinţie. Şi poate că este important pentru români să ştie şi de la mine - eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea, Carmen", a precizat Klaus Iohannis, pe 13 noiembrie, la Palatul Cotroceni.

Ei bine, șefa departamentului investigații Antena 3, Bianca Nae, a prezentat luni, la "Sinteza Zilei" informațiile care arată clar că președintele Iohannis are în acest moment patru dosare active.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close