Antena 3 CNN Actualitate EXPLOZIV. Maneliști terorizați de interlopi. Florin Salam a cântat de frică!

EXPLOZIV. Maneliști terorizați de interlopi. Florin Salam a cântat de frică!

Noi detalii ies la iveală în cazul interlopilor din clanul Duduienilor care l-ar fi șantajat pe Florin Salam ani de zile. Cântărețul era obligat să cânte la diverse evenimente din România, Anglia și Germania iar banii primiți erau încasați de Duduieni.

EXPLOZIV. Maneliști terorizați de interlopi. Florin Salam a cântat de frică!
Sursa foto: youtube.com
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2020   •   10:25

Antena 3 au obținut în exclusivitate declarațiile lui Florin Salam date în fața procurorilor. Acesta susține că acceptase să participe la evenimente de frică, deoarece știa că interlopii sunt extrem de periculoși și violenți.

Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi.

Florin Salam a cântat GRATIS de frica interlopilor

De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă.

De-a lungul timpului a acceptat de frică să cânte gratis la diverse evenimente luate în numele său de către Constantin Nicolae și fratele acestuia Duduianu Florin pentru a nu avea probleme cu aceștia și pentru a păstra o relație neconflictuală.

Maneliști terorizați de interlopi. Florin Salam cânta de frică!

Florin Salam a fost amendat de Poliție, după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a cânta, la fel ca și alte nume mari din lumea manelelor din România.

×
Subiecte în articol: Florin Salam Duduianu interlopi
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close