Antena 3 CNN Actualitate O fabrică de mezeluri din Ilfov, închisă și amendată cu 70.000 de lei de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii

O fabrică de mezeluri din Ilfov, închisă și amendată cu 70.000 de lei de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii

O fabrică de mezeluri din județul Ilfov a fost închisă de ANPC. În urma unui control, inspectorii au descoperit că alimentele erau procesate în condiții insalubre. Patru tone de carne au fost retrase de la vânzare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   08:39

O fabrică de mezeluri din județul Ilfov a fost închisă temporar de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) după ce au fost găsite mai multe nereguli, printre care murdărie și rugină.

În aceste condiții, unitatea a fost amendată cu suma de 62.000 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că echipele de control au verificat mezelăria Matis din localitatea ilfoveană 1 Decembrie.

"Acolo unde este murdărie și rugină, cu siguranță suprafața respectivă nu poate fi dezinfectată și întreținută corespunzător”, a afirmat Horia Constantinescu.

Citește și: Președintele ANPC: "Am încasat din amenzi anul trecut cât în ultimii cinci ani la un loc" 

Astfel, comisarii ANPC au retras de la comercializare patru tone de carne și au închis temporar unitatea pentru producție, restaurant și magazin, până la remedierea deficiențelor.

×
Subiecte în articol: ANPC restaurant inchis mezeluri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close