Antena 3 CNN Actualitate Familie dată afară din bloc pentru că aruncă gunoi de la geam, în Piteşti

Familie dată afară din bloc pentru că aruncă gunoi de la geam, în Piteşti

O familie a fost dată afară dintr-un bloc din Piteşti, după ce oamenii au fost filmaţi, de trei ori, în timp ce aruncă gunoiul de la geam.

Familie dată afară din bloc pentru că aruncă gunoi de la geam, în Piteşti
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   10:26

O familie va fi evacuată dintr-un imobil cu locuințe sociale din Pitești deoarece a aruncat gunoi de la geam de mai multe ori. Polițiștii locali au supravegheat zona și au filmat momentele în care resturile erau aruncate pe fereastră.

Familia a fost amendată de două ori din acest motiv.

Locatarii unui imobil cu locuințe sociale din Pitești vor fi evacuați de Primărie deoarece aruncă gunoi de la geam.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. În zonă au fost montate camere de supraveghere și, astfel, autoritățile au aflat că locatarii aruncă gunoiul pe geam.

O familie a fost amendată de două ori de polițiștii locali și, deoarece a apărut și a treia abatere, va fi evacuată, notează Mediafax.

În ultimele imagini surprinse se poate observa cum un bărbat iese la geam şi nu aruncă mai mult decât o hârtie sau o pungă, însă a fost suficient pentru ca reprezentanţii Primăriei Piteşti să considere gestul o sfidare, în contextul în care oamenii au fost avertizaţi şi amendaţi de două ori.

"Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere", au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close