Antena 3 CNN Actualitate Farmacia Ana Maria - o farmacie ideala pentru tine și familia ta!

Farmacia Ana Maria - o farmacie ideala pentru tine și familia ta!

Prima Farmacie Ana Maria a fost deschisă în capitală, în anul 1991, în apropierea pieții Obor. Încă de la înființarea companiei, intenția ambițioșilor antreprenori a fost aceea de a crea o farmacie pentru întreaga familie, care să răspundă solicitărilor și nevoilor medicale unui număr cât mai mare de bucureșteni și nu numai. Iar prin ambiție, perseverență și efort, cu toate că începutul a fost unul dificil, Farmacia Ana Maria ajuns în ziua de azi una din cele mai apreciate farmacii la nivel național.

Farmacia Ana Maria - o farmacie ideala pentru tine și familia ta!
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2020   •   12:33

Prin ce se remarcă Farmacia Ana Maria pe piața din România?

Câteva din principalele puncte forte ale Farmaciei Ana Maria sunt gama variată de produse, echipa de farmaciști aleși pe sprânceană și nu în ultimul rând, grila de prețuri

În ideea de a satisface nevoile unui număr cât mai mare de pacienți cu diferite afecțiuni medicale, Farmacia Ana Maria este o farmacie bine aprovizionată cu medicamente eliberate cu prescripție medicală, tratamente farmaceutice, suplimente alimentare, produse de înfrumusețare și multe alte bunuri de care poți avea nevoie atunci când apelezi la o farmacie. Mai mult, pentru a oferi bunuri de cea mai înaltă calitate, Farmacia Ana Maria nu s-a limitat strict la a deveni un distribuitor al diferitelor branduri de medicamente și produse de îngrijire deja existente pe piață, ci cu timpul și-a dezvoltat și propriul brand de suplimente alimentare și cosmetice denumit ADYA GREEN PHARMA.

În ceea ce privește echipa de farmaciști, putem spune în legătură cu această farmacie că standardele de selecție a angajaților sunt foarte ridicate, iar procesul de recrutare este întotdeauna urmat de unul de pregătire. Pentru un farmacist Ana Maria, provocările nu iau sfârșit odată cu obținerea unei loc de muncă, ci reprezintă o parte integrantă din fișa postului și o veșnică oportunitate de dezvoltare profesională. Pe lângă sfaturile de specialitate pe care aceștia trebuie să fie capabili să le dea pacienților lor, farmaciștii Ana Maria sunt persoane cu abilități dezvoltate de comunicare, ce știu să prezinte avantajele și dezavantajele soluțiilor propuse de ei pe limba celor care le cer sfatul. De asemenea, pentru că cele mai bune tratamente pot fi recomandate doar pe baza unui diagnostic clar de la un medic specialist, farmaciștii Ana Maria nu încurajează doar adoptarea unui stil de viață sănătos, ci și consolidarea relației doctor-pacient.

O farmacie de top nu trebuie să se adreseze unui singur segment de populație, ci să ofere soluții viabile pentru toți pacienții săi, indiferent de bugetul acestora. Echipa Farmaciei Ana Maria se bazează pe premisa că toată lumea are dreptul la sănătate și din acest motiv depune eforturi zilnice de a aduce pe rafturile farmaciei produse cu cel mai bun raport calitate / preț. Astfel, indiferent de posibilități, odată ce ai călcat pragul Farmaciei Ana-Maria pentru a rezolva o problemă medicală, poți fi sigur că te vei întoarce acasă cu o soluție.

În concluzie, Farmacia Ana Maria este farmacia întregii familii

Indiferent de vârstă, problemele medicale cu care se confruntă, experiență sau buget, toți pacienții Farmaciei Ana Maria sunt tratați în mod egal. Oricare din situațiile lor reprezintă o prioritate pentru farmaciștii Ana-Maria, iar găsirea celor mai bune soluții o datorie ce trebuie respectată.

Mai multe detalii pe FarmaciaAnaMaria.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close