Antena 3 CNN Actualitate Povestea sfâșietoare a femeii care în fiecare zi, de 36 de ani, își caută fiica dispărută fără urmă în drum spre școală

Povestea sfâșietoare a femeii care în fiecare zi, de 36 de ani, își caută fiica dispărută fără urmă în drum spre școală

Caz cutremurător în Moldova. O femeie își caută de 36 de ani fiica dispărută fără urmă în timp ce se îndrepta spre școală. Totul s-a întâmplat pe 24 decembrie 1986.

Povestea sfâșietoare a femeii care în fiecare zi, de 36 de ani, își caută fiica dispărută fără urmă în drum spre școală
Sursa foto: sursa foto: shok.md
de Gabriel Dano    |    28 Ian 2022   •   20:31

Totul s-a întâmplat după ce Maria Porubin și-a trimis fetița în vârstă de opt ani să-i aducă cheile de acasă. A fost ultima oară când a văzut-o. Autoritățile au făcut căutări cu câinii, pe la spitale, însă copila parcă se evaporase. Femeia distrusă de durere nu și-a pierdut speranța că ar putea să o regăsească pe Laura, iar acum speră ca prin intermediul mediatizării să se întâmple o minune, scrie shok.md.

În acea zi, femeia a mers la școală cu fetița. La un moment dat și-a dat seama că i-au rămas cheile de la cabinetul clasei în paltonul cu care fusese îmbrăcată cu o zi înainte. Așa că a rugat-o pe Laura să meargă repede acasă și să le aducă. Cele două nu locuiau prea departe de casă, așa că mama nu s-a gândit nicio clipă că s-ar putea întâmpla ceva rău.

Maria a mers în clasa sa, iar când a terminat lecția, a mers în clasa Laurei ca să ia cheile. În clasă, profesoara micuței i-a spus că Laura nu a mai ajuns la ore. Femeia a simțit cum i se taie picioarele, pentru că Laura nu lipsise niciodată de la ore și nici nu pleca undeva fără să anunțe.

A trimis un băiat acasă să verifice dacă Laura e cumva acolo și așa a aflat de la persoana care le închiriase casa în care locuiau că fetița fusese acasă, dar a plecat în mare grabă. Au început cu toții să o caute. Au mers la poliție, dar acolo oamenii legii i-au transmis să meargă acasă și să o aștepte.

Abia a doua zi, după multe insistențe, polițiștii au demarat căutările cu câini. Ei au fost primii care au dat anunț la TV despre dispariția copilului, o premieră pentru acele vremuri.

De atunci Maria și-a căutat fiica ani la rând, atât în țară cât și peste hotare, dar în zadar. Chiar și acum, după 35 de ani, încă mai speră la o minune. Își dorește măcar să afle că e în viață și că este bine.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close