Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a ucis o adolescentă pe Kiseleff dă vina pe autorităţi

Femeia care a ucis o adolescentă pe Kiseleff dă vina pe autorităţi

Femeia care a ucis o adolescentă pe Kiseleff dă vina pe autorităţi
19 Dec 2008   •   21:45

Femeia care a ucis o adolescentă pe Kiseleff şi a rămas să se uite împreună cu poliţiştii la agonia fetei arată cu degetul în altă parte spre vinovaţi: autorităţile publice sau oricine altcineva. Şoferiţa Anamaria Straus a fost trimisă în judecată la opt luni de la accident.
Povestea o ştie toată lumea. Tatiana Duplei, o tânără studentă din Republica Moldova, a fost spulberată pe trecerea de pietoni din dreptul Muzeului Satului de o limuzină condusă de o femeie. Expertiza tehnică din acest dosar a arătat că tânăra de doar 20 de ani traversa regulamentar şoseaua. Femeia nu i-a acordat prioritate şi a izbit-o în plin la 60 de kilometri la oră.
A aruncat-o aproape 20 de metri în aer. Iar tânăra şi-a găsit sfârşitul din cauza impactului cu solul. Nu au existat urme de frânare, susţin experţii.
Aşa cum se arată în rechizitoriu, femeia s-a apărat în diverse feluri. A spus că trecerea de pietoni nu era marcată şi semnalizată corespunzător, sau că era într-o stare de sănătate proastă şi astfel nu a putut-o vedea pe tânără pe trecere. S-a contrazis însă singură în declaraţiile date. Dosarul va ajunge acum pe masa judecătorilor. Femeia riscă şapte ani de închisoare.
Observator

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close