Antena 3 CNN Actualitate Femeia, care ameninţa de peste 30 de ore că se va sinucide, s-a aruncat de pe bloc

Femeia, care ameninţa de peste 30 de ore că se va sinucide, s-a aruncat de pe bloc

Femeia, care ameninţa de peste 30 de ore că se va sinucide, s-a aruncat de pe bloc
Sursa foto: Foto captura Antena 3
22 Mai 2015   •   18:47

UPDATE: Femeia de 53 de ani care spunea că vrea să se sinucidă s-a aruncat de pe blocul situat pe Calea Victoriei. După mai mult de 36 de ore în care pompierii şi oamenii au încercat să o convingă să coboare, femeia a căzut în gol de pe clădire. 

Conform procedurii în astfel de situaţii, a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

---

O femeie în vârstă de 53 de ani stă de aproape 30 de ore pe terasa unui bloc din Calea Victoriei şi ameninţa că se va sinucide. La faţa locului sunt echipaje de poliţie, o ambulanţă, un negociator precum şi soţul acesteia.

Femeia ar fi chiar femeia de serviciu a blocului şi suferă de depresie.

Aceasta s-a urcat pe un bloc de opt etaje, de pe strada George Enescu din Capitală, joi dimineaţă, iar din acel moment şi până în prezent aceasta nu a renunţat la planul sinucigaş.
   
În tot acest interval de timp, la faţa locului s-au aflat mai multe echipaje de poliţie şi negociatori ai Poliţiei Capitalei care au încercat să o convingă să renunţe la gestul sinucigaş şi să coboare.

În urmă cu doi ani, fiica ei a murit de cancer, iar ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus administratorului imobilului au fost că vrea să se întâlnească cu fata ei.



×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close