Antena 3 CNN Actualitate Femeia incendiată în Timișoara, de un student vecin, a murit. Avea arsuri pe 98% din suprafața corpului

Femeia incendiată în Timișoara, de un student vecin, a murit. Avea arsuri pe 98% din suprafața corpului

Răsturnare de situaţie în cazul femeii arse, despre care iniţial se spusese că şi-a dat foc singură. Un vecin de 22 de ani, student, a fost reţinut, cu acuzaţia că i-a dat foc din cauza unor conflicte mai vechi.

o_1fai1jq1lpu65ba53clfhck3b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   11:20

Femeia a decedat, miercuri, în urma arsurilor grave. Astfel că tânărul reținut de anchetatori riscă ani grei de închisoare, dacă va fi acuzat și condamnat pentru omor.

Polițiștii au aflat cine este bărbatul care i-a dat foc femeii din Timișoara, care a ars de vie, ca o torță. Are doar 22 de ani

Un bărbat a fost reținut în cazul femeii cu probleme psihice care a fost văzută arzând ca o torță, ieșind dintr-un bloc din Timișoara.

”Ancheta polițiștilor timișoreni a scos la iveală faptul că tot ce a susținut femeia atunci când a fost stinsă, se adeverește. Azi-noapte, după ore de audieri și cercetări la fața locului, l-au reținut pe unul dintre vecinii femeii, un tânăr de 22 de ani, student

Încă de ieri aflasem despre ce a povestit femeia și, discutând cu vecinii, aceștia au recunoscut că între cei doi exista un conflict mai vechi pe fondul celor făcute de femeie. Practic, gălăgia făcută de aceasta și scandalul au dus la un conflict deschis cu tânărul care, în urmă cu câteva luni, într-o ceartă, i-ar fi dat și cu un ciocan în cap. Bărbatul a fost și atunci audiat, exista un proces între cei doi. 

Acum, anchetatorii au stabilit că tânărul este cel care i-a dat foc femeii și în urma audierilor, azi-noapte, undeva după ora 02:00, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie audiat și dus la procurori, probabil prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a povestit jurnalistul Dragoș Boța la Antena 3. 

Femeie din Timişoara, arsă de vie, după ce a fost incendiată de un vecin

A fost panică într-un cartier din Timişoara. O femeie cunoscută cu probleme psihice a ieşit arzând dintr-un bloc. Vecinii si cunoscuții au reușit să stingă focul, însă femeia este în stare critică, arsurile fiind pe toată suprafața corpului.

Managerul Spitalului Județean Timișoara a declarat că victima are arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

„Numai ce a ajuns la noi, are arsuri pe 98% din suprafața corpului, deci este într-o stare critică, iar prognosticul este unul sever. Ea se află acum la secția de Mari Arși”, a transmis Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara pentru tion.ro.

"Pe strada Bucureşti din Timişoara din scara blocului cu nr.15, în urmă cu aproximativ o oră, o femeie a ieşit în flăcări, arzând practic pe scări şi strigând ajutor. Femeia a ieşit din bloc, a ieşit în parcarea din apropiere şi a mai reuşit să meargă aproximatv 100-150 de metri, după care s-a prăbuşit. Vecinii au chemat ambulanţa. Între timp, femeia a susţinut că ar fi fost incendiată de un vecin, despre care martorii oculari spun că ar mai fi avut anterior conflicte cu acesta.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar în acest moment, criminaliştii sunt la faţa locului. Poliţia şi Jandarmeria au blocat întreaga zonă şi se fac cercetări. Sunt imagini practic dintr-un film de groază.

Aici, pe asfalt se pot vedea urmele sângerânde lăsate de femeia în flăcări, iar vecinii sunt efectiv şocaţi de ce s-a întâmplat. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă întradevăr, femeia a fost agresată, i s-a dat foc sau s-a autoincendiat", a declarat, marți, jurnalistul Dragoş Boţa, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: incendiată student vecin a murit Timisoara
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close