Antena 3 CNN Actualitate Ați văzut această femeie? Familia o caută disperată de câteva zile

Ați văzut această femeie? Familia o caută disperată de câteva zile

Poliția orașului Petrila caută o femeie dispărută de la domiciliu. Fiul femeii este cel care i-a alertat pe oamenii legii după ce a constatat că mama sa nu îi mai răspunde la telefon.

Ați văzut această femeie? Familia o caută disperată de câteva zile
de Gabriel Dano    |    16 Ian 2021   •   12:15

Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat despre faptul că mama sa, Angela Balint, în vârstă de 60 de ani, nu mai răspunde la telefon și nici la soneria de la ușa apartamentului.

Un echipaj de Poliție și o echipă SMURD au mers la ușa femeii și au pătruns în apartament. Femeia însă nu ra în interior, nu erau urme de deranj, iar telefonul și poșeta acesteia nu se aflau în locuință, au precizat polițiștii, potrivit  IPJ Hunedoara

Poliția a început căutările femeii și solicită ajutorul populației.

„Semnalmentele femeii: constituție solidă, înălțime aproximativ 165-170 cm, greutatea aproximativ 80 kilograme, păr blond, până la umăr, ochi albaștri, față rotundă. Persoana respectivă a fost dată în urmărire națională, iar activitățile în vederea depistării acesteia continua. Persoanele care pot oferi informații utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție”, au anunțat reprezentanții Poliției.

×
Subiecte în articol: disparuta
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close