Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr cu probleme psihice a înjunghiat la întâmplare o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca

Un tânăr cu probleme psihice a înjunghiat la întâmplare o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca

O femeie a fost înjunghiată, vineri seara, la întâmplare într-un magazin de pe o stradă din Cluj-Napoca.

Un tânăr cu probleme psihice a înjunghiat la întâmplare o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca
de Gabriel Dano    |    05 Noi 2021   •   20:45

”În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate, potrivit cluj24.ro. Ulterior victima ar fi fost intubată și se află sub supraveghere medicală.

Pe baza semnalmentelor furnizate de martori, polițiștii au l-au identificat în scurt timp pe atacator, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, arată polițiștii.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close