Antena 3 CNN Actualitate O femeie din județul Timișoara a fost înșelată cu 10.000 de lei prin metoda accidentul

O femeie din județul Timișoara a fost înșelată cu 10.000 de lei prin metoda accidentul

O femeie de 81 de ani din localitatea Simeria, județul Timișoara, a plătit 10.000 de lei unor escroci, după ce aceștia i-au spus că fiica ei a fost victima unui accident rutier, iar banii vor fi folosiți pentru o intervenție chirurgicală.

O femeie din județul Timișoara a fost înșelată cu 10.000 de lei prin metoda accidentul
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    24 Aug 2021   •   19:32

„Luni, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din Timişoara, despre faptul că persoane necunoscute au contactat-o pe mama acesteia, pe telefonul fix, spunându-i că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier şi au nevoie urgentă de bani pentru o intervenţie chirurgicală. În timp ce vorbea la telefon cu persoana necunoscută, care s-a prezentat a fi medic, la locuinţa acesteia s-a prezentat un alt bărbat necunoscut, care a solicitat şi a primit de la femeie 10.000 de lei, după care a părăsit curtea, fără a se cunoaşte direcţia în care a plecat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia și-a dat seama că a fost păcălită după ce a vorbit cu fiica ei la telefon.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a mai precizat IPJ Hunedoara.
 

×
Subiecte în articol: femeie înșelată Timisoara
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close