Antena 3 CNN Actualitate Femeie ofițer din Ucraina, lux orbitor, în timp ce compatrioții îngheață de frig în case

Femeie ofițer din Ucraina, lux orbitor, în timp ce compatrioții îngheață de frig în case

Scandal în Ucraina după ce ofițerul de presă al grănicerilor din Odesa a petrecut Revelionul la Paris. Ivana Plantovskaia a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii din vacanța de lux.

de Laura Dinu    |    11 Ian 2023   •   13:32

O tânără ofițer de presă al Direcției Regionale de Sud a Serviciului de Grăniceri de Stat al Ucrainei din Odesa, Ivana Plantovskaia, e în centrul unui scandal din cauza publicării pe rețelele de socializare a mai multor imagini dintr-o vacanță la Paris, în timpul războiului. 

Ea a postat fotografii și videoclipuri lângă Turnul Eiffel, într-o haină de blană scumpă și afișând o ținută sfidătoare, de Revelion, în timp ce ucrainenii îngheață în apartamentele lor reci. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Călătoria la Paris nu este singura pe care Plantovskaia a făcut-o de la izbucnirea războiului. O poză în bikini pe plajă este urmată de alta în uniformă, în plin război, pe contul ei de Facebook. Ucrainenii se așteptau la ceva diferit de la un ofițer care lucrează la graniță. Un val de comentarii de ură a inundat conturile ei de pe rețelele de socializare. Plantovskaia și-a făcut privat contul de TikTok și și-a dezactivat profilurile de Facebook și Instagram, dar era deja prea târziu. Utilizatorii rețelelor sociale au păstrat capturile de ecran. 

Pentru mulți cetățeni ucraineni este de neînțeles faptul că Plantovskaia are voie să călătorească în străinătate, pentru a merge în vacanță. Ei se întreabă cum își permite ea o viață atât de plină de farmec și dacă este potrivit să o facă publică într-un moment de criză. 

 

×
Subiecte în articol: Ivana Plantovskaia
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close