Antena 3 CNN Actualitate Fenechiu se gândește să îi indeplinească dorința lui Băsescu. Ponta este de acord

Fenechiu se gândește să îi indeplinească dorința lui Băsescu. Ponta este de acord

Fenechiu se gândește să îi indeplinească dorința lui Băsescu. Ponta este de acord
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2013   •   19:42

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a declarat că în situaţia în care nu va rezolva problema privatizării CFR Marfă şi deblocarea POS Transporturi până la mijlocul lunii iunie este posibil să părăsească Guvernul, după cum îşi doreşte Traian Băsescu, scrie Mediafax.

Întrebat care este termentul până la care trebuie să ducă la capăt privatizarea CFR Marfă şi deblocarea programului operaţional regional pe transporturi.

"Avem termen până în a doua jumătate a lunii iunie, întâmplător pentru ambele situaţii, şi pentru privatizarea CFR Marfă, şi pentru deblocarea POS-ului de transport", a replicat Fenechiu.

 "Dacă nu le rezolv s-ar putea ca voinţa domnului Băsescu să se îndeplinească", a replicat ministrul.

"Aşa am fost învăţat în viaţă, să-mi asum responsabilităţi, n-am aşteptat nicioadată să fiu ridicat în slăvi atunci când le rezolv, dar de fiecare dată responsabilităţile pe care mi le-am luat le-am dus la capăt. Sper din toată inima că le voi duce şi pe acestea mai ales că sunt de importanţă vitală pentru România", a mai afirmat Fenechiu.

În același timp, premierul Victor Ponta a declarat că  ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, are două obiective strategice în perioada următoare, care sunt legate de deblocarea POS Transporturi şi privatizarea CFR Marfă, punctând că dacă acesta le va îndeplini îl va lăuda, iar în caz contrar va răspunde politic.

"Domnul Fenechiu are două lucruri importante de făcut şi foarte grele şi foarte complicate şi foarte controversate, amândouă venind de la PDL. Programul pe Transport ne-a fost blocat pentru contractele încheiate de doamna Boagiu, CFR Marfă a fost trecut de către Boc şi Ungureanu în acordul cu FMI. Cât timp îşi face aceste două sarcini esenţiale nu pot decât să-l laud. Nu şi le face, sigur va răspunde politic", a afirmat premierul.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close