Antena 3 CNN Actualitate Fenomenul care le va da bătăi de cap șoferilor. A apărut în dimineața asta pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Fenomenul care le va da bătăi de cap șoferilor. A apărut în dimineața asta pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Fenomenul care le va da bătăi de cap șoferilor. A apărut în dimineața asta pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti
de S.T.    |    27 Noi 2017   •   12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât circulaţia rutieră pe acest drum se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Meteorologii au prelungit, luni, atenţionarea nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţele Tulcea şi Constanţa până la ora 14:00.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 14:00, în cele două judeţe, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii în trafic, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

×
Subiecte în articol: ceata autostrada Ploiești autostrada A3
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close