Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă de 6 ani aruncată în foc de fratele ei (VIDEO)

Fetiţă de 6 ani aruncată în foc de fratele ei (VIDEO)

Fetiţă de 6 ani aruncată în foc de fratele ei <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Aug 2007   •   18:39

O fetiţă de şase ani se zbate între viaţă şi moarte după ce propriul frate a aruncat-o în foc. Oamenii din comuna sibiană Boian sunt şocaţi de cruzimea fără margini a băiatului dar şi a prietenilor lui de joacă. Toţi au stat şi au primivit cum arde fetiţa. Mama copiilor era la piaţa. Îşi lăsase, ca de atâtea ori, cei 5 copiii să se joace în curte. Era convinsă că nu se vor apropia de focul lăsat aprins.

N-a fost aşa. Într-un crud joc, fratele micuţei şi alţi patru copii au decis să o arunce pe micuţă în flăcări. Au fost observaţi prea tarziu de o rudă. Îngrozită, mama, a chemat imediat ambulanţa. Distruşi, părinţii copilor încearcă să-şi dea seama ce a fost în mintea băiatului cand şi-a aruncat surioara pe foc. Niciodată nu a fost violent cu fraţii lui sau cu alţi copii.

Medicii au fost şocaţi de starea copilei. Spun că nu au mai văzut aşa ceva şi nu au mai întâlnit nici asemenea cazuri, respectiv modalitatea în care s-a produs arsura. Era atât de arsă încât abia au reuşit să pună o linie de perfuzie. Fetiţa are arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte supravieţuirea fetiţei.  

Observator

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close