Antena 3 Actualitate Miracol la Braşov: O fetiţă de 2 ani, readusă la viaţă la două ore după ce a fost scoasă dintr-un pârâu îngheţat

Miracol la Braşov: O fetiţă de 2 ani, readusă la viaţă la două ore după ce a fost scoasă dintr-un pârâu îngheţat

de Georgiana Adam    |    18 Apr 2021   •   12:33
Miracol la Braşov: O fetiţă de 2 ani, readusă la viaţă la două ore după ce a fost scoasă dintr-un pârâu îngheţat

Miracol la Braşov, unde a fetiţă de nici doi ani a fost readusă la viaţă la două ore după ce a fost scoasă dintr-un pârâu îngheţat.

Salvatorii îşi pierduseră orice speranţă, în momentul în care inima fetei a început să bată din nou.

"Echipajele medicale au ajuns repede la faţa locului, iar până să ajungă echipajul SMURD, cei care au anunţat au fost îndrumaţi prin telefon de cei de la Dispecerat despre cum să acorde primul-ajutor medical.

Primul echipaj SMURD ajuns la faţa locului a început imediat manevrele de resuscitare, fetiţa de 1 an şi opt luni se afla în stop cardio-respirator.

Al doilea echipaj SMURD tip C cu medic a venit şi el, fetiţa a fost resuscitată 120 minute, nu prezenta semne vitale, nimeni nu i-ar fi dat şanse la viaţă.

După această perioadă, în care era şi monitorizată, a început să prezinte semne vitale, astfel încât medicii i-au administrat oxigen, au intubat-o şi au transportat-o la spital inconştintă, în stare foarte gravă", a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, duminică, la Antena 3.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close