Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă grav rănită după ce a căzut din maşina tatălui în timp ce urca pasul Pietriş din Maramureş 

Fetiţă grav rănită după ce a căzut din maşina tatălui în timp ce urca pasul Pietriş din Maramureş 

O copilă de nouă ani a căzut din maşina tatălui după ce şi-a desprins centura de siguranță şi a deschis uşa autoturismului în mers, pe pasul Pietriş din Maramureş.

Fetiţă grav rănită după ce a căzut din maşina tatălui în timp ce urca pasul Pietriş din Maramureş 
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2023   •   23:14

Incidentul a avut loc pe drumul comunal care leagă satul Cufoaia de DN 18B. Un bărbat de 53 de ani din Baia Mare conducea un autoturism VW Caddy Life 6+1 locuri în care se aflau o familie compusă din mamă, tată şi cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani.

La un moment dat, la urcarea pe pasul Pietriş, o fetiţă de 9 ani şi-a desprins centura de siguranță şi a deschis uşa autoturismului în mers.

Copila a căzut pe asfalt suferind leziuni la nivelul capului. La faţa locului a ajuns un echipaj medical care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgenţă din Baia Mare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Maramureș copil rănit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close