Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Caravana Antena 3 a ajuns la Târgu Jiu

Fii la putere! Caravana Antena 3 a ajuns la Târgu Jiu

Fii la putere! Caravana Antena 3 a ajuns la Târgu Jiu
22 Iun 2015   •   18:48

Fii la putere! Antena 3 este, începând de azi, la tine în oraş! Caravana a ajuns luni la Târgu Jiu cu 4 vedete ale Antena 3, Carmen Avram, Adrian Ursu, Denisa Ţicu şi Mihaela Bârzilă.
 
"Oamenii ne-au primit extraordinar aici. Este prima oară când vin la Târgu Jiu, nici că se putea un început de caravană mai frumos. Am făcut lucruri minunate împreună, putem face lucrurile să se mişte şi de aici înainte. Târgu Jiu este doar prima oprire a caravanei" a spus Mihaela Bârzilă.

Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara şi vor spune poveştile oraşului, dar şi ale zonei înconjurătoare.
În această dimineaţă, caravana Antena 3 a pornit din Bucureşti. Dacă vedeţi această coloană de maşini, fiţi siguri că Antena 3 este aici, peste tot.

La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vă intră în casă nu doar prin intermediul televizorului. Vă veţi întâlni cu jurnaliştii noştri în centrul oraşului vostru, în parc, la cumpărături. Faceţi selfie-uri cu vedetele preferate şi postaţi-le pe pagina de Facebook Antena 3 Romania.

×
Subiecte în articol: Fii la putere
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close