Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Echipa Antena 3 este la Târgu Jiu. "Vrem să cunoaşteţi oameni extraordinari"

Fii la putere! Echipa Antena 3 este la Târgu Jiu. "Vrem să cunoaşteţi oameni extraordinari"

Fii la putere! Echipa Antena 3 este la Târgu Jiu. "Vrem să cunoaşteţi oameni extraordinari"
22 Iun 2015   •   20:05

Fii la putere! Antena 3 este, începând de azi, la tine în oraş! Caravana a ajuns luni la Târgu Jiu cu 4 vedete ale Antena 3, Carmen Avram, Adrian Ursu, Denisa Ţicu şi Mihaela Bârzilă.

"Acesta este primul loc de întâlnire. Vor fi multe altele. Târgu Jiu înseamnă mai mult decât aceste simboluri. Înseamnă alte locuri, înseamnă alţi oameni extraordinari, pe care vrem să-i cunoaşteţi" a spus Adrian Ursu, aflat lângă Poarta Sărutului, unul dintre elementele definitorii ale municipiului Târgu Jiu.

Carmen Avram a primit un cadou-surpriză, reprezentativ pentru judeţul Gorj. Cireşe şi vişine din Rugi, o zonă despre care se spune că este locul unde se găsesc cele mai bune cireşe din întreaga ţară.

La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vă intră în casă nu doar prin intermediul televizorului. Vă veţi întâlni cu jurnaliştii noştri în centrul oraşului vostru, în parc, la cumpărături. Faceţi selfie-uri cu vedetele preferate şi postaţi-le pe pagina de Facebook Antena 3 Romania.

×
Subiecte în articol: Fii la putere
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close