Antena 3 CNN Actualitate Filat: Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova

Filat: Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova

Filat: Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2015   •   22:36

Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat (PLDM), în cadrul emisiunii "Bună seara" de la televiziunea publică TRM, informează site-ul Unimedia.info.
   
"Nu este păcat că Ponta a pierdut preşedinţia, este o mare realizare că Iohannis a câştigat. Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi un preşedinte bun pentru Republica Moldova. Asta pentru că relaţiile României cu Moldova vor avea stabilitate, iar procesele iniţiate de un preşedinte Băsescu vor avea continuitate", a afirmat Filat.
   
Liderul liberal-democrat a mai declarat că sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova.
   
"Europenii privesc lucrurile într-o manieră pragmatică, fără emoţii, noi avem o încărcătură puternică emoţională, după care venim cu abordarea pragmatică. Pentru Occident, importantă este calitatea actului de guvernare, iar pentru noi foarte importante sunt nuanţele. ?i eu cred că este deocamdată justificat. Sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru o persoană sau alta, nu pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova", a conchis fostul premier.
   

×
Subiecte în articol: Vlad Filat Klaus Iohannis
Parteneri
Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a omorât copilul
x close