Antena 3 CNN Actualitate Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens

Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens

Accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a fost surprins de un motociclist aflat în trafic, pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Înainte de accident, Touareg-ul ministrului a fost filmat în timp ce făcea slalom printre mașini, pe contrasens, pe linie continuă.

Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens
Sursa foto: Hepta / YouTube
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   21:54

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile în zona satului Dumbrăvești, comuna Drăganu din Argeș, pe drumul național 7.

Ministrul Transporturilor se afla într-un autoturism de serviciu, un Volkswagen Touareg condus de șoferul său. Lucian Bode se întorcea la București de la Sibiu, iar pe drum, șoferul său a dat drumul semnalelor acustice și luminoase instalate pe mașina demnitarului pentru a putea depăși mai ușor coloana.

Un motociclist aflat în trafic a filmat momentul în care Touareg-ul lui Bode îl depășește, iar apoi face slalom printre mașini, pe contrasens, peste linia continuă.

Câteva minute mai târziu, motociclistul ajunge într-o zonă în care tocmai ce se întâmplase un eveniment rutier și a descoperit că în accident a fost implicat chiar Touareg-ul care depășea pe contrasens.

Astfel, mașina ministrului, condusă de șoferul acestuia, a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism condus de un cetățean polonez. În urma accidentului, mașina în care se afla Lucian Bode s-a oprit în gardul unei case.

Oficial, șoferul lui Lucian Bode a fost sancționat și i-a fost reținut permisul de conducere.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close