Antena 3 CNN Actualitate FILMUL carnagiului de la Iaşi. 11 oameni au murit într-o secundă din cauza inconştienţei şoferului. A IGNORAT semnele rutiere

FILMUL carnagiului de la Iaşi. 11 oameni au murit într-o secundă din cauza inconştienţei şoferului. A IGNORAT semnele rutiere

FILMUL carnagiului de la Iaşi. 11 oameni au murit într-o secundă din cauza inconştienţei şoferului. A IGNORAT semnele rutiere
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de O.P.    |    09 Sep 2013   •   05:54

11 oameni, între care 2 copii,  au murit în urma unui teribil accident petrecut în Iaşi. Victimele erau într-o masină cu şapte locuri care a fost spulberată de un tren pentru că şoferul a ignorat semnele rutiere. Autovehiculul a fost târât aproximativ 300 de metri.

9 dintre pasageri au murit pe loc, iar un copil şi un bărbat au fost duşi cu un elicopter SMURD la spital, însă au murit şi ei.

11 pesoane au pierit intr-o fractiune de secunda. Martorii spun ca soferul ar fi vazut trenul venind, dar a fortat, crezand ca are timp sa treaca.

Desi masina avea 7 locuri, 11 persoane s-au inghesuit sa intre in autoturism.

9 persoane au murit pe loc si iar celalalte doua, printre care si un copil de 14 ani, au murit la spital.

Cel mai grav accident în care au fost implicate un microbuz şi un tren a avut loc în august 2009, în judeţul Iaşi.

13 persoane au murit după ce un microbuz condus de un tânăr de 26 de ani a fost lovit de un tren. Accidentul a avut loc la o trecere de nivel cu calea ferată, în apropierea localităţii Scânteia din judeţul Iaşi.

Iar în iulie 2007, opt persoane au murit şi 27 au fost rănite, după ce un autocar a fost lovit în plin de un tren personal. Accidentul s-a produs în localitatea Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa. Cele aproape 40 de persoane care se aflau în autobuz se întorceau de la o nuntă.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close