Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea amenință că se desparte de PSD. Tăcere la vârful partidului

Gabriela Firea amenință că se desparte de PSD. Tăcere la vârful partidului

Gabriela Firea ameninţă că se desparte de PSD! "Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă", a spus primarul general al Bucureştiului, în direct la Antena 3. Firea spune că ia în calcul să o ia pe alt drum numai în cazul în care colegii săi din partid pun pe primul loc interesele personale, nu ale românilor. Pe de altă parte, oficialul PSD susţine frenetic o alianţă formată cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

Gabriela Firea amenință că se desparte de PSD. Tăcere la vârful partidului
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
01 Mar 2020   •   16:54

”Momentul e foarte greu. Dacă ambițiile noastre sunt mai mari decât dorința de reformare a PSD înseamnă că ne vom merita soarta. Eu nu voi rămâne întrăo echipă care dă dovadă de faptul că vrea să se autodistrugă.

În momentul în care voi sesiza că cei care vor ajunge la conducerea PSD se îndepărtează în totalite de agenda românilor, spre exemplu, dacă am decis cu toții că e profitabil pentru cetățeni să ne unim cei care avem proiecte de centru și centru-stangă - alianță cu Pro România - nu mi s-a părut normal ca unii colegi să iasă în spațiul public și să formuleze critici la adresa lui Ponta. Ponta și a înțeles anumite inabilități și le a corectat, dar pentru București, Ponta a fost un premier foarte bun.

Îmi doresc o alianță cu Pro România, cu Ponta.”, a zis Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close