Antena 3 CNN Actualitate Firea, reacţie la acuzaţiile lui Iohannis: "Ați rămas doar șeful unei găști politice”

Firea, reacţie la acuzaţiile lui Iohannis: "Ați rămas doar șeful unei găști politice”

Gabriela Firea a reacţionat pe reţelele de socializare, la acuzaţiile preşedintelui Iohannis care a declarat în conferinţa de presă, marţi seara, că PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la ATI COVID Piatra Neamţ.

Firea, reacţie la acuzaţiile lui Iohannis: "Ați rămas doar șeful unei găști politice”
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2020   •   20:30

Prim-preşedintele PSD, Gabriela Firea critică abordarea politică a tragediei de la Piatra Neamţ de către preşedintele Klaus Iohannis.

“Este rușinos pentru președintele țării ca, după un an de când și-a instalat Guvernul Său la conducerea țării, să mai dea vina pe adversarii săi politici!

Toată lumea se aștepta astăzi să-l vadă pe președintele României că dă dovadă de consecvență și cere acestui Guvern să plece, la fel cum a făcut în cazul tragediei de la Colectiv”, a precizat Firea în postarea de pe Facebook.

Ea îl acuză apoi pe Iohannis şi pe Guvernul Orban pentru catastrofele sanitare produse în pandemia cu coronavirus

“Dar, în loc să-i ceară demisia lui Orban și lui Tătaru, l-am văzut pe președinte cum devine părtaș la catastrofa sanitară provocată de Guvernul Său. A avut toate pârghiile legale la dispoziție”, a mai precizat Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Firea reaminteşte apoi că, PSD a propus un pact pe Sănătate încă de la începutul pandemiei, însă actuala putere a refuzat

“Noi i-am propus chiar de la începutul pandemiei un Pact pe sănătate, un armistițiu politic, pentru a trece cu bine țara prin această criză sanitară cumplită. Parlamentul a votat tot ce au vrut ca să combată pandemia.

Din responsabilitate! Si grija fata de oameni! Au făcut tot ce au vrut timp de 12 luni! Au taiat si au spanzurat”, a mai precizat Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: "Orban și Tătaru au împânzit sistemul de sănătate cu politruci"

“Au devalizat banii din Sănătate prin achiziții anchetate acum de DNA, cu măști de protecție de 32 de lei bucata, cu izolete la preț de automobil, cu combinezoane de zece ori mai scumpe.

Acolo s-au dus banii de care sistemul medical avea atâta nevoie! Sub paravanul stării de urgență, Orban și Tătaru au împânzit sistemul de sănătate cu politruci, cu rude, cu chelneri, și cu penali puși la conducerea spitalelor sau la inspectoratele pentru situații de urgență”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a declarat marți, la Antena 3, că noul manager pentru Spitalul Județean va fi ales de medicii din cadrul spitalului

“Da, la Neamț, Consiliul Județean s-a opus numirii la conducerea spitalului a unui patron de pompe funebre. Acesta e „specialistul” pe care voia să-l pună acolo Guvernul lui Iohannis”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Ați rămas doar șeful unei găști politice”

“Domnule Iohannis, dacă ați fi cerut astăzi demisia Guvernului, așa cum ați făcut-o în urmă cu 5 ani, ați fi câștigat respectul întregului popor! Chiar și al meu personal!

Ați ratat, însă, din nou șansa de a fi președintele românilor.

Ați rămas doar șeful unei găști politice”, a încheiat Gabriela Firea mesajul de pe Facebook.

Citeşte şi: Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamț: PSD este vinovatul moral

 

 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close