Antena 3 CNN Actualitate Firmele de produse medicale, profit nesimțit pe teama românilor de coronavirus. Anunțul făcut de Raed Arafat

Firmele de produse medicale, profit nesimțit pe teama românilor de coronavirus. Anunțul făcut de Raed Arafat

Firmele care vând produse medicale profită la maximum de teama românilor de coronavirus. 

Firmele de produse medicale, profit nesimțit pe teama românilor de coronavirus. Anunțul făcut de Raed Arafat
Sursa foto: Foto: Raed Arafat/ Facebook
25 Feb 2020   •   16:52

Aşa a apărut specula legală cu măşti de protecţie sau substanţe dezinfectante. O sticlă de dezinfectant, care acum câteva zile costa 35 lei este acum 1.400 de lei, aşa cum vedeţi pe ecran. 

Măştile de protecţie, vândute până acum cu un leu, se găsesc pe site-urile de vânzări cu 10 lei bucata. Secretarul de stat, Raed Arafat a criticat firmele care încearcă să se îmbogăţească astfel pe spatele românilor şi spune că statul ar putea fi nevoit să ia măsuri

”Nu știu dacă e o soluție legală care se poate face. Am văzut acest lucru. E un comportament extrem de deviat când vii și deja începi să speculezi măștile care costau câțiva bani o mască să vinzi 50 de măști la 100 de euro pentru populație este imens.

Cred că la un anumit moment acest lucru poate să fie tratat dacă va fi nevoie din punct de vedere legal. La acest moment poate că nu este nevoie să lucrăm pe aceasta temă. La un moment acest lucru va fi foarte greu de gestionat dacă oamenii vor vinde măștile la 100 sau 500 de euro.”, a zis Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close