Antena 3 CNN Actualitate Fiscul stârpeşte EVAZIUNEA! Aproape 200 de tone de legume, fructe şi ouă au fost confiscate

Fiscul stârpeşte EVAZIUNEA! Aproape 200 de tone de legume, fructe şi ouă au fost confiscate

Fiscul stârpeşte EVAZIUNEA! Aproape 200 de tone de legume, fructe şi ouă au fost confiscate
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    28 Feb 2012   •   22:31

Rafturile goale din magazine le dau idei de afaceri evazioniştilor. Aproape 200 de tone de legume, fructe şi ouă au fost confiscate astăzi de Fisc, înainte ca marfa să ajungă în pieţele româneşti. Nu întâmplător evazioniştii s-au gândit să aducă alimente în România în această perioadă.

Serele din România sunt distruse, iar producătorii sunt în pragul falimentului. Ce vine de la export, are preţuri foarte mari, ouăle sunt puţine şi scumpe, iar legume autohtone nu vom mânca nici de Paşti.

Tirul încărcat cu 324.000 de ouă ce urmau să ajungă pe mesele românilor venea tocmai din Polonia. Ar fi fost o afacere foarte bună pentru evazionişti, în condiţiile în care preţul ouălor aproape s-a dublat în ultimele zile, un ou ajungând acum să coste şi mai bine de 1 leu.

Alte 13 tiruri pline cu legume şi fructe au fost confiscate de inspectorii Gărzii Financiare. În total, 160 de tone de alimente.

Autorităţile speră ca din acţiunile de combatere a evaziunii fiscale să adune 2 miliarde de euro la bugetul statului până în luna aprilie.



×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close