Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Cristian Ţânţăreanu, acuzat că l-a lovit pe vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor

Fiul lui Cristian Ţânţăreanu, acuzat că l-a lovit pe vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor

Fiul lui Cristian Ţânţăreanu, acuzat că l-a lovit pe vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor
09 Mar 2010   •   20:50

Război în paradis... de la o notă de plată. Fiul miliardarului Cristian Ţânţăreanu este acuzat că l-ar fi lovit în cap pe vicepreşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România, Dragoş Mihalache. Ţânţăreanu junior spune că nu a făcut altceva decât să îl împingă atunci când acesta ar fi sărit la bătaie.

Dragoş Ţânţăreanu şi Dragoş Mihalache, doi bogătaşi, vecini de 15 ani în Paradisul Verde din Corbeanca. S-au înţeles bine... până duminică seara, când Dragoş Mihalache a ieşit în singurul club din Paradis, patronat de fiul lui Ţânţăreanu.

?În jurul orei 2 noaptea am fost sunat de către managerul clubului să mi se spună că domnul Dragoş Mihalache, care este un obişnuit al clubului, nu vrea să plătească nota din diverse motive?, a declarat Dragoş Ţânţăreanu.

?Nu despre bani am discutat valoric, ci de anumite moduri în care ea este calculată?, susţine Dragoş Mihalache.
Asta pentru că Mihalache ştia că are de plătit 700 de lei, însă, spune el, nota sărise de 800.

?Şi am întrebat: "De ce?" Şi a zis: "Pentru că aşa a hotărât patronul". Am dat să plec, am achitat şi a început dansul... A venit patronul cu un scandal de parcă se dărâmaseră munţii?, spune Mihalache.

?Lucrurile s-au precipitat, s-a repezit la mine, a tras, mi-a rupt cămaşa, nu este important, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a căzut şi s-a lovit cu capul de un sfeşnic de lemn?, susţine Dragoş Ţânţăreanu.

Mihalache spune însă că a fost atacat mişeleşte nu cu unul, ci cu două sfeşnice ca acesta: ?El a aruncat cu un lemn, m-a lovit într-un picior, am căzut şi în cădere m-a lovit cu celălat în cap?.

?Eu nu l-am lovit, eu am încercat să scap din prinsoarea lui şi l-am împins în momentul în care a tras de mine, mi-a rupt cămaşa?, a declarat Dragoş Ţânţăreanu.

Deşi amândoi s-au ales cu răni, la spital a ajuns doar Mihalache. Orgoliile celor doi vecini au avut însă cel mai mult de suferit. ?Aştept în continuare scuze publice din partea familiei sau a agresorului?, spune Dragoş Mihalache.

?Să vină să-şi ceară scuze pentru ce a făcut, pentru violenţă pentru că dânsul s-a repezit şi a devenit violent, violenţă fizică, violenţă verbală, distrugere de bunuri?, declară Dragoş Ţânţăreanu.

În aşteptarea scuzelor, Dragoş Mihalache a depus plângere la poliţiei împotriva vecinului său, Dragoş Ţânţăreanu.



Observator

×
Subiecte în articol: agresiune
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close