Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE

Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE

Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE
Sursa foto: foto: Captura video
24 Apr 2012   •   19:46

Se pare că Luca, fiul actorului Florin Călinescu, a murit cu două zile în urmă.

Gabriel Mareş, ataşatul de presă al Ambasadei României la Praga a declarat, pentru Jurnalul Naţional, că informaţia privind decesul lui Călinescu Luca a ajuns la personalul Ambasadei în cursul dimineţii de luni. „Luni dimineaţa, am aflat despre tragedie, pe căi informale. Confirmarea oficială a venit abia în cursul serii. Comunicatul Poliţiei a fost sec, precizând doar că a survenit decesul cetăţeanului român”.

De asemenea, Gabriel Mareş a lăsat să se înţeleagă că se cunosc unele detalii cu privire la circumstanţele şi ora exactă a decesului, dar aceste informaţii sunt deocamdată considerate cu caracter personal şi nu vor fi date publicităţii.

Conform Jurnalului Naţional, putem presupune că, din moment ce informaţia a ajuns la Ambasada României în cursul dimineţii de luni, decesul lui Călinescu Luca a survenit în cursul serii de duminică, iar corpul său a fost descoperit în cursul nopţii sau al dimineţii de luni.


Tânărul în vârstă de 24 de ani şi-a curmat viaţa. El se afla în Praga, unde filma pentru un proiect cinematografic, fiind asistent de producţie la un film.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close