Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Miron Cozma a fost reţinut de Poliţie. Acesta este acuzat de evaziune fiscală

Fiul lui Miron Cozma a fost reţinut de Poliţie. Acesta este acuzat de evaziune fiscală

Fiul lui Miron Cozma a fost reţinut de Poliţie. Acesta este acuzat de evaziune fiscală
Sursa foto: foto: antena3.ro
24 Apr 2012   •   18:05

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a fost dus la audieri, marţi, de poliţiştii de la Brigada de Combatare a Crimei Organizate din Timiş, fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Ion Braşoveanu, în acest dosar mai sunt cercetate alte nouă persoane, majoritatea cetăţeni italieni.

"Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, este audiat de procurori la această oră, alături de alte nouă persoane, într-un dosar de evaziune fiscală", a declarat Ion Braşoveanu.

Potrivit acestuia, Dan Cozma ar fi făcut parte dintr-o reţea care aducea în România marfă contrafăcută sau fără acte şi care provenea din China.

Sursa citată a menţionat că prejudiciul este de aproximativ un milion de euro.

Marţi dimineaţă, la Lipova, în judeţul Arad, a fost oprit un TIR încărcat cu marfă care venea din Ungaria, însă nu avea documente însoţitoare. Autotrenul a fost descărcat la sediul Vămii din Timişoara, iar şoferul a fost dus şi el la audieri.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, reţeaua funcţiona de aproape un an. Membrii filierei valorificau tot ce se putea vinde pe piaţă, de la haine la obiecte sanitare, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Miron Cozma Timisoara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close