Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi condus fără permis, băut și drogat și a lovit 12 mașini

Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi condus fără permis, băut și drogat și a lovit 12 mașini

Adrien Stephane Mureșan, fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce în seara zilei de 14 aprilie s-a urcat fără permis la volan și a produs un accident incredibil lovind 12 maşini într-o parcare din Brașov.

Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi condus fără permis, băut și drogat și a lovit 12 mașini
de Gabriel Dano    |    20 Apr 2021   •   19:25

Mai mult decât atât, acesta ar fi fost și băut, dar și sub influența drogurilor.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Rutier. (...) Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile", transmite IPJ Braşov, prin intermediul unui comunicat.

Acum Adrien Stephane Mureșan este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi "conducerea unui vehicul fără permis de conducere".

"Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice", au precizat, în 15 aprilie, reprezentanţii IPJ Braşov.

Fiul lui Sever Mureșan, circ în ambulanță

Fiul omului de afaceri a produs un adevărat dezastru, lovind nu mai puțin de 12 mașini. Martorii spun că acesta a intrat pe rând în toate cele 12 mașini pentru că era supărat pe iubita lui cu care se certase.

Cu greu au reușit câțiva oameni aflați la fața locului să îl scoată din mașină. Însă Ștefan Mureșan era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare. Circul a continuat și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatura medicală.

La verificări, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Ștefan Mureșan a fost transportat la un Spital de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal.

În urmă cu patru ani a stat agățat pe o macara timp de 10 ore

Nu este pentru prima dată când tânărul se află în mijlocul unui scandal. În 2017, fiul omului de afaceri s-a urcat pe o macara din cartierul Militari din București și a amenințat că se sinucide. Abia după 10 ore de negocieri tânărul a coborât de pe macara.  

La acea vreme, tânărul era nemulțumit că ar fi trebuit să primească mai multe sume de bani care nu au ajuns în posesia sa.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close