Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din arest. Mario Balint era acuzat de tentativă de omor, lipsire de libertate sau şantaj

Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din arest. Mario Balint era acuzat de tentativă de omor, lipsire de libertate sau şantaj

de M.Z.    |    14 Mar 2013   •   07:34

Fiul lui Sile Cămătaru, Mario Balint, a fost eliberat din arest, după ce a convins magistraţii că poate fi cercetat în libertate. 

Mario Balint a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, alături de alte 66 de persoane din clanul Cămătarilor şi Sportivilor. Acuzaţiile sunt extrem de grave: tentativă de omor, lipsire de libertate sau şantaj.

La ieşirea din arest, fiul lui Sile Cămătaru a declarat că s-a facut dreptate şi e nevinovat.

"Nu vreau decât să-i mulţumesc lui Dumnezeu, că s-a făcut dreptate şi că domnul procuror s-a uitat în dosar ca Balint Mario, nu Balint Cămătaru cum ziceţi voi, şi s-a uitat în dosar că n-am făcut nimic. (...) Prima oară când am auzit vestea, m-a gândit la tatăl meu, pentru că ştiu cum îmi zice: ", a spus Mario Balint.

Pe 23 februarie, liderii grupărilor "Cămătarilor" şi "Sportivilor" şi locotenenţi ai acestora au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, care au emis în total 29 de ordonanţe de reţinere în urma audierilor.
×
Subiecte în articol: Sile Camataru
Parteneri
Au fost stabilite noile tarife plafonate pentru polițele RCA!
x close