Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Sile Cămătaru, reținut de polițiști

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut de polițiști

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru care a fost reținut pe 16 decembrie de polițiști și care nu a fost arestat pentru ca cel pe care îl injunghiase și-a retras plângerea, a fost reținut din nou de polițiști

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut de polițiști
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Dec 2019   •   11:09

”La data de 27 decembrie a.c., polițiștii  din cadrul Secției 6 Politie Rurală Găneasa au oprit în trafic, un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa.

 În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din mun. București, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva a IPJ Olt”, se arată într-un comunicat.


 

×
Parteneri
Victor Piţurcă rupe tăcerea în scandalul momentului | VIDEO
x close