Fiul minor al unui consilier PDL din Tulcea, cercetat penal după accidentul în lanţ provocat în Capitală

de D.D.    |    Antena3.ro    |    03 Aug 2011   •   08:24
Fiul minor al unui consilier PDL din Tulcea, cercetat penal după accidentul în lanţ provocat în Capitală Foto: Intact Images
UPDATE 17:15. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal în cazul fiului consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident în lanţ în capitală.


Fiul unui consilier PDL din Tulcea a provocat un accident în Bucureşti. Deşi minor şi băut, acesta s-a urcat la volan cu toate că ştia foarte bine că încalcă orice regulă a circulaţiei. Au fost suficiente câteva minute pentru ca tânărul să facă ravagii în plin centrul Capitalei. A lovit un taxi, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a mai lovit alte 3 maşini parcate regulamentar. Era cât pe-aci să lovească şi doi oameni care aşteptau un taxi.

Cei doi băieţi de bani gata abia ce plecaseră dintr-un club. La volan s-a urcat tânărul de 17 ani. Pe Calea Victoriei, însă, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit un taximetrist aflat în mişcare, în maşina căruia se aflau doi clienţi. L-au prins politistii secţiei 1 la cateva minute şi l-au adus la locul accidentului. Când au văzut pagubele, proprietarii maşinilor avariate au răbufnit.

Şoferul amator a fost testat cu etilotestul. Probabil pentru a nu-şi dezvălui identitatea, tânărul a ieşit de la sediul "Accidente uşoare" cu capul acoperit.

Minorul se numeşte Bibu Alexandru Florin şi este fiul consilierului local al PD-L Tulcea,  Bibu Alexandru Florin. Pe 21 august tânărul împlineste 18 ani, adică vârsta la care putea urca la volan.

Acum, ofiţerii de la rutieră i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.
 
Get Adobe Flash player

Parteneri
x close