Antena 3 CNN Actualitate Fiul minor al unui consilier PDL din Tulcea, cercetat penal după accidentul în lanţ provocat în Capitală

Fiul minor al unui consilier PDL din Tulcea, cercetat penal după accidentul în lanţ provocat în Capitală

Fiul minor al unui consilier PDL din Tulcea, cercetat penal după accidentul în lanţ provocat în Capitală
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Aug 2011   •   08:24
UPDATE 17:15. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal în cazul fiului consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident în lanţ în capitală.


Fiul unui consilier PDL din Tulcea a provocat un accident în Bucureşti. Deşi minor şi băut, acesta s-a urcat la volan cu toate că ştia foarte bine că încalcă orice regulă a circulaţiei. Au fost suficiente câteva minute pentru ca tânărul să facă ravagii în plin centrul Capitalei. A lovit un taxi, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a mai lovit alte 3 maşini parcate regulamentar. Era cât pe-aci să lovească şi doi oameni care aşteptau un taxi.

Cei doi băieţi de bani gata abia ce plecaseră dintr-un club. La volan s-a urcat tânărul de 17 ani. Pe Calea Victoriei, însă, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit un taximetrist aflat în mişcare, în maşina căruia se aflau doi clienţi. L-au prins politistii secţiei 1 la cateva minute şi l-au adus la locul accidentului. Când au văzut pagubele, proprietarii maşinilor avariate au răbufnit.

Şoferul amator a fost testat cu etilotestul. Probabil pentru a nu-şi dezvălui identitatea, tânărul a ieşit de la sediul "Accidente uşoare" cu capul acoperit.

Minorul se numeşte Bibu Alexandru Florin şi este fiul consilierului local al PD-L Tulcea,  Bibu Alexandru Florin. Pe 21 august tânărul împlineste 18 ani, adică vârsta la care putea urca la volan.

Acum, ofiţerii de la rutieră i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.
 


×
Subiecte în articol: Tulcea accident Capitală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close