Antena 3 CNN Actualitate Flavian Vidineac, vasluianul care a batjocorit o fată într-o scară de bloc, în 2018, condamnat la șase ani de închisoare

Flavian Vidineac, vasluianul care a batjocorit o fată într-o scară de bloc, în 2018, condamnat la șase ani de închisoare

Flavian Vidineac, tânărul din Vaslui acuzat că a luat cu forţa o elevă de pe stradă şi a violat-o în scara unui bloc, în iulie 2018, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare, în conditiile în care, în primã instantă, judecãtorii vasluieni au decis să-l condamne la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Flavian Vidineac, vasluianul care a batjocorit o fată într-o scară de bloc, în 2018, condamnat la șase ani de închisoare
Sursa foto: Facebook
26 Feb 2020   •   10:58

Vidineac a fost arestat în iulie anul trecut, după ce o tânãrã de 17 ani l-a acuzat de viol si tâlhăie, scrie vremeanouă.ro.

Flavian Vidineac și-a acostat victima în timp ce se îndrepta spre casă. A tras-o în spatele blocului și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. Supărat cã fata s-a opus, Vidineac și-a târât apoi victima în scara unui bloc. Acolo, spun anchetatorii, tânăra de 17 ani a fost scuipatã, umilită si supusã la perversiuni sexuale.

Scãpată din mâinile călăului, fata a anunțat autoritățile si, în scurt timp, violatorul a ajuns în arestul politiei vasluiene.

Vidineac nu este la primul viol. Victimele au tãcut de fricã

La auzul arestãrii lui Vidineac sub acuzatia de viol si tâlhãrie, mai multi vasluieni și-au fãcut curaj si au început să povesteascã ce stiu despre Flavian Vidineac. Aceștia sustin că tânărul nu este la prima faptă de acest gen.

“Este un proxenet care racolează fete prin diferite metode: agresiune, le oferã bani sau promisiuni la o viată mai bunã. Le duce, de fapt, în Anglia, pentru a se prostitua. Sunt mai multe fete din Vaslui care au fost violate, batjocorite si constrânse prin amenintãri sau alte mijloace sã îsi retragã plângerile de la politie”, scrie un internaut.

De asemenea, altcineva sugera sã fie făcut un apel public la toate fetele agresate de acest individ si victima sã fie încurajatã sã nu-si retragã plângerea si să meargã până în pânzele albe să-si caute dreptatea.

 

×
Subiecte în articol: Flavian Vidineac
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close