Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a îmbrăcat Florin Cîțu pentru doza de rapel. Internauții au rămas uimiți de mesajul de pe tricou

Cum s-a îmbrăcat Florin Cîțu pentru doza de rapel. Internauții au rămas uimiți de mesajul de pe tricou

Premierul Florin Cîțu s-a prezentat, sâmbătă, la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" pentru a primi doza de rapel a vaccinului împotriva COVID-19, la 21 de zile după prima inoculare. Şeful Executivului nu s-a mai vaccinat public de această dată, dar a făcut o declaraţie de presă după vaccinare.

Cum s-a îmbrăcat Florin Cîțu pentru doza de rapel. Internauții au rămas uimiți de mesajul de pe tricou
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   14:33

Cu această ocazie, premierul a anunțat că România ar putea produce un vaccin anti-Covid la Institutul Național Cantacuzino și că autoritățile române au informat deja autoritățile europene despre faptul că țara noastră are capacitatea de a produce vaccinuri.

În plus, șeful Executivului a mai anunțat și că programările pentru vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca vor începe săptămâna viitoare. Vaccinul va fi distribuit începând de duminică, iar programările se vor face de pe 10 februarie. Pentru noul vaccin vor fi organizate 180 de cabinete medicale, a precizat Florin Cîțu.

Acesta a mai declarat că în următoarele zile vaccinul va fi distribuit centrelor de vaccinare, iar programarea pe platformă va fi posibilă de pe 10 februarie. Astfel, în România se va accelera procedura de vaccinare, iar în luna marte vor fi vaccinate peste 50.000 de persoane în fiecare zi.

După câteva ore, Florin Cîțu a publicat pe pagina sa de Facebook și o fotografie din timpul vaccinării cu doza de rapel. Iar internauții au observat imediat că premierul nu a mai adoptat de această dată un tricou cu mesaj, așa cum a făcut prima oară când s-a vaccinat.

"Astăzi am primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva Covid-19, rapelul. Procedura a fost la fel de ușoara, nedureroasă, și mai ales, mă simt foarte bine după vaccin. Recomand tuturor românilor să meargă să facă doza de rapel, nu există motive de neîncredere.

Vreau, în acest mandat să-i conving pe toți românii că singura soluție pentru a stopa pandemia este vaccinarea.  În același timp, trebuie să fim responsabili și sa respectăm in continuare regulile sanitare elementare: mască, distanțare.

Intenția mea este să ajungem la 100 000 de vaccinuri pe zi, și așa cum am declarat, am anunțat Comisia Europeana că suntem gata să ajutăm prin resuresele locale, Institutul Cantacuzino, creșterea capacității de producție pentru vaccinul împotriva coronavirusului", a scris Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.

sursa: Florin Cîțu/ Facebook

Unii internauți s-au grăbit să comenteze că Florin Cîțu nu a mai îmbrăcat un tricou cu mesaj, cum a fost cel de la prima inoculare pe care scria "Împreună învingem pandemia". De aceasta dată, tricoul făcea referire la turneul din 2017 al unei trupe rock americane, Foo Fighters.

"Foarte bun mesajul de pe tricou!", "Poate iți cântă David Grohl o piesă că îi faci reclamă", "Ce scrie pe tricou? Mafiapesede Fighter?", sunt câteva dintre mesaje.

Astăzi am primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva Covid-19, rapelul. Procedura a fost la fel de ușoara,...

Posted by Florin Cîţu on Saturday, February 6, 2021

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close