Antena 3 CNN Actualitate Interlopul care a vrut să calce cu mașina un bebeluș, lovit de blestem. Ce destin a avut singurul său copil

Interlopul care a vrut să calce cu mașina un bebeluș, lovit de blestem. Ce destin a avut singurul său copil

Interlopul din Capitală care a fost arestat preventiv după ce a lovit intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș în vârstă de șase luni, pare că a fost lovit de un blestem. Surse din anturajul bărbatului au povestit că Florin Bloju trăiește o adevărată tragedie după ce fiica lui a primit un diagnostic teribil.

Interlopul care a vrut să calce cu mașina un bebeluș, lovit de blestem. Ce destin a avut singurul său copil
Sursa foto: sursa: SpyNews
de Gabriel Dano    |    21 Ian 2021   •   00:30

Sursele au precizat pentru SpyNews că fata este făcută cu o femeie care a părăsit România cu ani în urmă și s-a stabilit în Grecia. Tot acolo a locuit, o perioadă, și fiica lor, cu toate că aceasta a petrecut mult timp și în țara natală, România. Pentru că la un moment dat s-a simțit rău, tânăra a ajuns la sputal. Iar acolo medicii i-au pus un diagnostic înfricoșător.

Acum, sunt deja ani buni de când fiica interlopului se luptă cu boala necruțătoare. În același timp, Bloju ar avea și probleme financiare, după ce arestarea și eventuala lui condamnare l-ar putea lăsa fără clienți. În vârstă de 58 de ani, acesta oferă „servicii de pază și protecție”. Recent a pierdut unul dintre clienții săi importanți, pe milionarul Remus Truică.

Florin Bloju l-ar fi păzit pe Truică până în ultima zi de libertate

"Acest interlop de 56 de ani din Sectorul 6 al Capitalei este un fost boxer. A făcut sport de performanță la Clubul Rapid, însă s-a lăsat foarte repede de acest sport fiindcă i-au plăcut luptele de stradă. Am aflat că acesta i-a apărat pe foarte mulți oameni cu bani de la noi din România, printre care afaceristul Remus Truică, care a fost condamnat la ani grei de închisoare cu executare în dosarul Băneasa.

Din datele pe care am reușit să le obținem se pare că acest interlop Boju Florin a fost foarte aproape de Truică, chiar până să primească condamnarea dată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ce înseamnă că a fost foarte aproape de Remus Truică: l-a apărat, era tot timpul în spatele lui, pentru că vorbim de un afacerist foarte bogat și cu mulți dușmani. Un personaj extrem de controversat - a intrat într-o sală de sport în urmă cu mai mulți ani în urmă și l-a luat la bătaie pe luptătorul Cătălin Zmărăndescu, fost bodyguard al lui Gigi Becali", a spus reporterul Antena 3 Roxana Ciucă.

Interlopul a fost la un pas să-l omoare pe Tolea Ciumac

Acesta, cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși bătăuși de stradă, era cât pe ce să-l omoare, din orgoliu, pe Tolea Ciumac. Totul ar fi avut loc în mai 2019.

În urmă cu mai multă vreme, ar fi existat un conflict între Tolea Ciumac și interlopul celebru din București, care controlează o mare parte din cartierul Drumul Taberei, Florin Bloju, și acesta l-ar fi lovit intenționat cu mașina și l-ar fi agresat pe Tolea.

Cu toate că și atunci incidentul ar fi putut să fie încadrat cu ușurință ca și tentativă de omor, presupusul scandal a rămas fără urmări, în condițiile în care, la momentul respectiv, nu a ajuns și la urechile polițiștilor.

×
Subiecte în articol: Florin Bloju
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close