Antena 3 CNN Actualitate Florin Călinescu: Cetăţeanul care a sunat la 112 era complice cu infractorii (VIDEO)

Florin Călinescu: Cetăţeanul care a sunat la 112 era complice cu infractorii (VIDEO)

Florin Călinescu: Cetăţeanul care a sunat la 112 era complice cu infractorii (VIDEO)
Sursa foto: Florin Calinescu
03 Apr 2009   •   16:55

"În materialul video după care s-a autosesizat poliţia nu se văd nici cuţite, nici arme", a declarat Florin Călinescu, referindu-se la înregistrările video şi audio de la incidentul pentru care este cercetat omul de afaceri Gigi Becali.

Invitat, vineri, la o ediţie specială a Ştirilor Antena 3, ora 15:00, actorul Florin Călinescu a discutat despre scandalul izbucnit în jurul arestării finanţatorului clubului Steaua. Acesta este de părere că, dacă "Gigi Becali chiar a făcut ceva greşit, atunci e bine să se facă ordine", însă s-a declarat sceptic în privinţa dovezilor aduse de procurori în acest caz, amintind de faptul că poliţia a început să ia măsuri în acest caz abia la două luni după producerea incidentului.

Florin Călinescu crede că cetăţeanul care a apelat numărul de urgenţă 112 era complice cu infractorii. Cu toate acestea, el consideră că procurorii nu vor putea dovedi cu probe sechestrarea hoţilor.



Gigi Becali a fost acuzat de privare de libertate şi agresiune şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, alături de alte patru persoane, printre care şi fostul său bodyguard, Cătălin Zmărăndescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu Gigi Becali
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close