Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu a anunțat care e primul lucru pe care îl va face ca premier

Florin Cîțu a anunțat care e primul lucru pe care îl va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a declarat, marți seara, că obiectivul Guvernului pe care îl va conduce este de a trece rapid țara prin criza de sănătate, cu costuri cât mai puține pentru români, dar și să reașeze economia „pe picioarele ei”.

Florin Cîțu a anunțat care e primul lucru pe care îl va face ca premier
Sursa foto: Presidency
de Gabriel Dano    |    22 Dec 2020   •   20:15

„Vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama și știu perioada dificilă prin care trece România și vreau să le garantez că voi face tot ceea ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă și de lungă durată. În același timp, domnule președinte, aș vrea să fac o declarație fermă astăzi aici: România trece, în această perioadă, printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică.

Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puține costuri pentru români și să reașezăm economia pe picioarele ei”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a adăugat că fiecare ministru va fi evaluat trimestrial pentru a vedea dacă au fost îndeplinite obiectivele.

„Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. În același timp, fiecare minister și fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Mă voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire. Nu în ultimul rând, domnule preșdinte, vă asigur de un parteneriat cinstit și onest pentru că împreună avem același obiectiv: dezvoltarea României”, a mai spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu are la dispoziție 10 zile să formeze Guvernul, dar liderii coaliției au spus că miercuri seara va fi deja votat Executivul.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close