Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu a fost oprit pe stradă de o doamnă. Ce reproș a ținut aceasta să-i facă premierului

Florin Cîțu a fost oprit pe stradă de o doamnă. Ce reproș a ținut aceasta să-i facă premierului

Florin Cîțu îi îndeamnă pe părinții care au nelămuriri legate de noile reglementări COVID-19 să nu ezite să se adreseze Ministerului Sănătății sau Ministerului Educației.

Florin Cîțu a fost oprit pe stradă de o doamnă. Ce reproș a ținut aceasta să-i facă premierului
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Sep 2021   •   20:49

"Mâine, la CNCCI,  este o conferință de presă - domnul Raed Arafat, domnul Baciu, vă vor răspunde tuturor întrebărilor referitoare la aceste noi reglementări. Azi, când treceam pe lângă o școală, o doamnă mi-a spus că mai sunt câteva lucruri care mai trebuie clarificate.

Îi rog pe toți părinții care au înrebări, de exemplu, despre modul în care, de exemplu, se întâmplă o situație în care avem un copil cu COVID într-o clasă, sunt testați copiii,  câte zile trebuie să stea acasă și așa mai departe, oricine are întrebări trebuie să le trimită către Ministerul Sănătății, către Ministerul Educației și dacă trebuie să facem clarificări, le vom face", a spus Florin Cîțu.

Premierul afirmă că unul dintre obiectivele sale este ca școlile să rămână deschise.

"Vreau să ținem școala dechisă, cu prezență fizică. În același timp, vreau ca economia să nu fie deschisă. Am văzut în spațiul public o interpretare greșită - noi nu impunem nicio restricție. Ne asigurăm că românii își vor desfășura activitățile în condiții de securitate", a precizat premierul.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close